Βαγγέλης Δρίσκας-Βιογραφικό

Print

Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
"Ο chef - culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.DSL 0699


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Η εταιρεία του d.t.k. δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. 

 

Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο στα Gour­mand World Cook­book Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ulti­mate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cook­book, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gour­mand World Cook­book Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συ­­ντα­γές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gour­mand World Cook­book Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards."



 


       image001
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
LOGO NEFF W CLAIM Converted  Bosch

 


 LOGO BARBASTATHIS
logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
Amvrosia
baxar  LOGO2 driskas ban
 NOUSSIOS

Soul-Kitchen 

 rigatos logo final
peDeliko PILONAS1-2

 

 

 

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, για να σας διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία περιήγησης. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information