4η Χρονιά

Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Με μια αστείρευτη έμπνευση από τη φύση, μια λατρεία στην ποιοτική μαγειρική και μια διάθεση απόλυτης μετάδοσης των γνώσεών του ο Βαγγέλης Δρίσκας - ο  chef που εμπιστεύεται το μαγειρικό κοινό, μας προσκαλεί κάθε Κυριακή σε ένα διαφορετικό τραπέζι. 

Ακολουθήστε τον στα μοναδικά ταξίδια του στον κόσμο της γεύσης- εκεί που με γνώση και φαντασία δημιουργείς γευστικά αριστουργήματα, και ανακαλύψτε την αληθινή νοστιμιά της φύσης!

nextep

ΣΚΑΙ

"Γεύσεις στη φύση" την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 14.00

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας.

Στο 11ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει το μενού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πιάτα που έχουν ευρηματικούς συνδυασμούς στα υλικά, συναρπαστικές γεύσεις και το κυριότερο μαγειρεύονται εύκολα χωρίς μυστικά. Αυτά άλλωστε τα αποκαλύπτει και τα μοιράζεται μαζί μας σε κάθε επεισόδιο.

Το μαγείρεμα ξεκινά με αφράτες πεντανόστιμες πατατοκροκέτες με προσούτο, με τραγανή επικάλυψη και μία πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά. Η σαλάτα που ακολουθεί είναι «ντυμένη» στα κόκκινα. Παντζάρια με αρωματικό ντρέσσινγκ από βαλσαμικό ξίδι και μαρμελάδα φρούτων του δάσους μαζί με δροσερό και αρωματικό γιαούρτι και καραμελωμένο μπέικον, συνθέτουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη σαλάτα.

Το γεμιστό κοτόπουλο με κάστανα, φρούτα και ξηρούς καρπούς είναι ο πρωταγωνιστής του γιορτινού τραπεζιού. Με αναλυτικές οδηγίες σε κάθε βήμα, η προετοιμασία και το μαγείρεμα του γίνεται παιχνίδι. Όσο για το αποτέλεσμα; ο Βαγγέλης υπόσχεται πως θα είναι το νοστιμότερο κοτόπουλο που θα έχετε μαγειρέψει ποτέ.

Το μενού κλείνει με τον σοκολατένιο κορμό τζιαντούγια, αρωματισμένο με καφέ.   Όπως όλα τα γλυκά που φτιάχνει ο Βαγγέλης, ο σοκολατένιος αυτός κορμός φτιάχνεται στο λεπτό, έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα απίθανο γευστικό συνδυασμό σοκολάτας με  φουντούκια, κάστανα και καφέ και φυσικά, κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το πιο ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι μαζί με τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

prevep

...

  • photo in link
    12/10/2014
  • photo in link
    19/10/2014
  • photo in link
    26/10/2014
  • photo in link
    2/11/2014
  • photo in link
    9/11/2014
  • photo in link
    16/11/2014
  • photo in link
    23/11/2014
  • photo in link
    30/11/2014
  • photo in link
    7/12/2014
  • photo in link
    14/12/2014

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
"Ο chef - culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.DSL 0699


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Η εταιρεία του d.t.k. δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. 

 

Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο στα Gour­mand World Cook­book Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ulti­mate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cook­book, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gour­mand World Cook­book Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συ­­ντα­γές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gour­mand World Cook­book Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards."


 


       image001    
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
image002

   kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
LOGO2 logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
baxar  NESPRESSO BROWN CMYK MiskoCompanyLogo
 logo xorio

isostevia

 

rigatos logo final logo LOGO NEFF W CLAIM Converted
4 peDeliko PILONAS1-2 MPOUMPAS NEW 1v