4η Χρονιά

Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Με μια αστείρευτη έμπνευση από τη φύση, μια λατρεία στην ποιοτική μαγειρική και μια διάθεση απόλυτης μετάδοσης των γνώσεών του ο Βαγγέλης Δρίσκας - ο  chef που εμπιστεύεται το μαγειρικό κοινό, μας προσκαλεί κάθε Κυριακή σε ένα διαφορετικό τραπέζι. 

Ακολουθήστε τον στα μοναδικά ταξίδια του στον κόσμο της γεύσης- εκεί που με γνώση και φαντασία δημιουργείς γευστικά αριστουργήματα, και ανακαλύψτε την αληθινή νοστιμιά της φύσης!

nextep

ΣΚΑΙ

"Γεύσεις στη φύση" την Κυριακή 31 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Στο 29ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας εκπαιδεύει μαγειρικά και μας παρακινεί να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά.

Η εκπομπή ξεκινά με μία αφράτη πίτα με ποικιλία μανιταριών και αλλαντικά. Η συνέχεια κρύβει ακόμη περισσότερη νοστιμιά. Φτιάχνουμε ένα καλοκαιρινό πιάτο έκπληξη που κλείνει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις της Μεσογείου: τηγανητές σουπιές με χούμους ρεβιθιών.  Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά δεν λείπουν και από αυτή την εκπομπή. Ο Βαγγέλης μας ετοιμάζει μία αρωματική σάλτσα με κοτόπουλο, βασιλομανίταρα και βασιλικό.     

Όσο για το γλυκό αυτής της Κυριακής, ετοιμαστείτε για μία ιδέα που συνδυάζει πρωτοτυπία, βαθιά νοστιμιά και απόλαυση: Σεμιφρέντο πορτοκαλόπιτα. Φτιάχνουμε την πιο αφράτη και αρωματική πορτοκαλόπιτα και μετά την μετατρέπουμε σε παγωμένο επιδόρπιο.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00μμ απολαμβάνουμε

Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

prevep

...

  • sample.jpg
    12/10/2014
  • sample.jpg
    19/10/2014
  • sample.jpg
    26/10/2014
  • sample.jpg
    2/11/2014
  • sample.jpg
    9/11/2014
  • sample.jpg
    16/11/2014
  • sample.jpg
    23/11/2014
  • sample.jpg
    30/11/2014
  • sample.jpg
    7/12/2014
  • sample.jpg
    14/12/2014
  • sample.jpg
    21/12/2014
  • sample.jpg
    31/12/2014
  • sample.jpg
    1/2/2015
  • sample.jpg
    8/2/2015
  • sample.jpg
    15/2/2015
  • sample.jpg
    22/2/2015
  • sample.jpg
    1/3/2015
  • sample.jpg
    8/3/2015
  • sample.jpg
    15/3/2015
  • sample.jpg
    22/3/2015
  • sample.jpg
    29/3/2015
  • sample.jpg
    5/4/2015
  • sample.jpg
    19/4/2015
  • sample.jpg
    26/4/2015
  • sample.jpg
    3/5/2015
  • sample.jpg
    10/5/2015
  • sample.jpg
    17/5/2015
  • sample.jpg
    24/5/2015

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
"Ο chef - culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.DSL 0699


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Η εταιρεία του d.t.k. δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. 

 

Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο στα Gour­mand World Cook­book Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ulti­mate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cook­book, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gour­mand World Cook­book Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συ­­ντα­γές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gour­mand World Cook­book Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards."


 


       image001    
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
image002

   kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
LOGO2 logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
baxar  NESPRESSO BROWN CMYK MiskoCompanyLogo
 logo xorio

isostevia

 

Complet Oikogeneiako Logo 
logo sdoukos logo LOGO NEFF W CLAIM Converted
 rigatos logo final peDeliko PILONAS1-2 MPOUMPAS NEW 1v