Σε μια εκπομπή μαγειρικής διαφορετική από τις άλλες και μια κουζίνα στημένη στην καρδιά ενός κήπου, η γεύση "επιστρέφει" στο πιάτο μας. Συνταγές με καθημερινά υλικά, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων, μικρές ιστορίες φαγητού και πολλή γνώση για τα τρόφιμα και τις τεχνικές της μαγειρικής, υπόσχονται ένα αναπάντεχο γαστρονομικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με πολλές στάσεις στην Ελλάδα και στην Μεσόγειο.

next-episode-tab

ΣΚΑΪ τηλεόραση                                                                                   

                  Οι "Γεύσεις στη Φύση" σας εύχονται

                   Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

          και θα είναι μαζί σας με νέο επεισόδιο

          την Κυριακή 27 Απριλίου στις 14.15 το μεσημέρι.

  • gthump
    3/11/2013
  • gthump
    10/11/2013
  • gthump
    17/11/2013
  • gthump
    24/11/2013
  • gthump
    1/12/2013
  • gthump
    8/12/2013
  • gthump
    15/12/2013
  • gthump
    22/12/2013
  • gthump
    29/12/2013
  • gthump
    5/01/2014
  • gthump
    12/01/2014
  • gthump
    19/01/2014
  • gthump
    26/01/2014
  • gthump
    02/2/2014
  • gthump
    09/2/2014
  • gthump
    9/03/2014
  • gthump
    16/03/2014
  • gthump
    23/03/2014
  • gthump
    30/03/2014
  • gthump
    06/04/2014
  • gthump
    13/04/2014
  • gthump

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

Print

Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
Ο Βαγγέλης Δρίσκας (www.driskas.com) έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.
Driskas 075 BEST LOW


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Τα τελευταία 20 χρόνια έχει συνεργασθεί  ως σεφ ή σύμβουλος μαγειρικής με μεγάλα εστιατόρια καθώς και με εταιρίες τροφίμων. Από το 1998 ξεκίνησε να παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής σε συνεργασία με ιδιωτικές σχολές Γαστρονομικής Εκπαίδευσης. Από το 2002 έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ραδιοτηλεόραση, Μενού & Άλλα, Κουζίνα & ποιότητα ζωής, Real Simple (Greece) και C-Mail του Ομίλου Carrefour, ενώ από το 2007 είναι στην βασική συντακτική ομάδα του μηνιαίου περιοδικού Gourmet της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας ενώ παράλληλα είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των ετησίων Βραβείων Gourmet της Ελευθεροτυπίας όπου βραβεύονται τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα και τα καλύτερα ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα και κρασιά.
Τον Φεβρουάριο του 2010  ίδρυσε με τον Ανδρέα Ευσταθίου την εταιρεία d.t.k. που δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες, παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού  και εκδόσεις.  Τον ίδιο μήνα ξεκίνησε η λειτουργία του χώρου σεμιναρίων μαγειρικής DRISKA TEST KITCHEN by Cook-Shop, ενός πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου μαγειρικής όπου πραγματοποιούνται σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, ενήλικες αρχάριους και προχωρημένους και σεμινάρια μαγειρικής για παιδιά (www.testkitchen.gr).
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟSEMINARIA MHNIAIWN KYKLWN & THEMATIKA (50)
Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΑΛΦΑ 9.89 με την εβδομαδιαία εκπομπή του «Ραδιο-Κουζίνα» και με τον Λάμψη 92.3 με το καθημερινό ένθετο «Κάθε Μέρα Σεφ» .
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια
ξεκινώντας από την εκπομπή «Στην Κουζίνα Ολοταχώς» στο MEGA (2000 – 2002), στις πρωινές εκπομπές της ΕΤ1 και ΝΕΤ (2002 – 2005) και του ALPHA (2005-2006).
Από τις 20 Νοεμβρίου 2011, ξεκίνησε η νέα εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» πο μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 13.30 στον  ΣΚΑΪ.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Τα βιβλία του είναι bestsellers και η πολυβραβευμένη βιβλιογραφία του έρχεται να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής στον κόσμο, καθώς είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards (θεωρούνται τα Oscar στο χώρο των μαγειρικών εκδόσεων).
HANDS ON TAPAS 6 JULY 2011 092 BEST
Το πιο πρόσφατο του βιβλίο «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικ
ης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.
Τα βιβλία του «Κάθε μέρα σεφ» και «Αρωματική κουζίνα» απέσπασαν την τιμητική διάκριση «Καλύτερου Βιβλίου από Σεφ στον Κόσμο» στις τελετές βράβευσης στην Βαρκελώνη το 2004 και στην Στοκχόλμη το 2005 αντίστοιχα. Επίσης, το 2007 το βιβλίο του «Ένας χρόνος στην κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα» ήταν το μοναδικό που απέσπασε δύο βραβεία τη βραδιά της απονομής των Gourmand Awards στο Πεκίνο, αυτά του «Καλύτερου Βιβλίου Τηλεοπτικών Συνταγών στον Κόσμο, Τιμητική Διάκριση» και της «Καλύτερης Φωτογράφισης Βιβλίου Μαγειρικής στον Κόσμο, Τιμητική Διάκριση» για τις φωτογραφίες του Ανδρέα Ευσταθίου.
Το Ημερολόγιο Μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2008 με θέμα «Αθήνα-Πεκίνο» βραβεύτηκε ως ένα από τα δύο καλύτερα βιβλία στην κατηγορία «Best Chinese Book in the World», όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου 2008, στην επίσημη τελετή απονομής των
Gourmand World Cookbook Awards στο Λονδίνο.

 


IFANTIS  
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW

 kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012 PINDOS logo
barilla   NESPRESSO BROWN CMYK baxar


LOGO2 
rigatos logo final LOGO NEFF W CLAIM Converted
 logo tsakiri Converted   peDeliko PILONAS1-2
 MPOUMPAS NEW 1v  4