4η Χρονιά

Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Με μια αστείρευτη έμπνευση από τη φύση, μια λατρεία στην ποιοτική μαγειρική και μια διάθεση απόλυτης μετάδοσης των γνώσεών του ο Βαγγέλης Δρίσκας - ο  chef που εμπιστεύεται το μαγειρικό κοινό, μας προσκαλεί κάθε Κυριακή σε ένα διαφορετικό τραπέζι. 

Ακολουθήστε τον στα μοναδικά ταξίδια του στον κόσμο της γεύσης- εκεί που με γνώση και φαντασία δημιουργείς γευστικά αριστουργήματα, και ανακαλύψτε την αληθινή νοστιμιά της φύσης!

nextep

ΣΚΑΙ

"Γεύσεις στη φύση" την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14.00

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας.

Στο 17ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί με υλικά εποχής ένα μενού με πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα εμπνευσμένο από τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές της μεσογειακής κουζίνας.

Στάση πρώτη στην Σικελία για να δούμε πώς φτιάχνονται τα παραδοσιακά «Στρόμπολι», μία καινούργια λιχουδιά, με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας αλλά με τελείως διαφορετικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακολουθεί ένα πιάτο χρώματα και αρώματα ανατολής: Τηγανητά λαχανικά με γιαούρτι και ταχίνι ένα κλασσικό πιάτο της λιβανέζικης κουζίνας. Η παέγια είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της Ισπανίας και σ’ αυτό το επεισόδιο δοκιμάζουμε μία ξεχωριστή εκδοχή της με θαλασσινά και λαχανικά. Όσο για το γλυκό; Και αυτή την Κυριακή οι γεύσεις απογειώνονται με μία τάρτα με μήλα, αχλάδια και τζίντζερ από την βόρεια Ιταλία. Με αφράτη βάση, αρωματική γέμιση φρούτων και τραγανή επικάλυψη, το σημερινό επεισόδιο θα κλέψει καρδιές!

Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά εποχής, δίνει τις πιο  χρήσιμες συμβουλές, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο μαγείρεμα και προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

prevep

...

  • photo in link
    12/10/2014
  • photo in link
    19/10/2014
  • photo in link
    26/10/2014
  • photo in link
    2/11/2014
  • photo in link
    9/11/2014
  • photo in link
    16/11/2014
  • photo in link
    23/11/2014
  • photo in link
    30/11/2014
  • photo in link
    7/12/2014
  • photo in link
    14/12/2014
  • photo in link
    21/12/2014
  • photo in link
    31/12/2014
  • photo in link
    1/2/2015
  • photo in link
    8/2/2015
  • photo in link
    15/2/2015
  • photo in link
    22/2/2015

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
"Ο chef - culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.DSL 0699


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Η εταιρεία του d.t.k. δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. 

 

Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο στα Gour­mand World Cook­book Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ulti­mate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cook­book, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gour­mand World Cook­book Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συ­­ντα­γές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gour­mand World Cook­book Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards."


 


       image001    
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
image002

   kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
LOGO2 logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
baxar  NESPRESSO BROWN CMYK MiskoCompanyLogo
 logo xorio

isostevia

 

Complet Oikogeneiako Logo 
rigatos logo final logo LOGO NEFF W CLAIM Converted
peDeliko PILONAS1-2 MPOUMPAS NEW 1v