4η Χρονιά

Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Με μια αστείρευτη έμπνευση από τη φύση, μια λατρεία στην ποιοτική μαγειρική και μια διάθεση απόλυτης μετάδοσης των γνώσεών του ο Βαγγέλης Δρίσκας - ο  chef που εμπιστεύεται το μαγειρικό κοινό, μας προσκαλεί κάθε Κυριακή σε ένα διαφορετικό τραπέζι. 

Ακολουθήστε τον στα μοναδικά ταξίδια του στον κόσμο της γεύσης- εκεί που με γνώση και φαντασία δημιουργείς γευστικά αριστουργήματα, και ανακαλύψτε την αληθινή νοστιμιά της φύσης!

nextep

ΣΚΑΙ

100ο επεισόδιο "Γεύσεις στη φύση" την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 14.00!

Αυτή την Κυριακή η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει! Το 100ο επεισόδιο της εκπομπής είναι γεγονός! Κάθε Κυριακή, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Δρίσκας αναβαθμίζει τα καθημερινά μας μαγειρέματα, μας μαθαίνει αμέτρητα μυστικά και τεχνικές για να φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα πιάτα, γεμίζει τις κουζίνες μας με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μας ταξιδεύει μέσα από πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται με την ίδια όρεξη και διάθεση για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Πάντα με την πιο δημιουργική ματιά σε μία κουζίνα περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης.

Στο 8ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα.

Ακολουθώντας τις εποχές, μας ετοιμάζει μία βελούδινη σούπας με γλυκοπατάτες και καρότα, αρωματισμένη μοναδικά με ανατολίτικα μπαχαρικά. Πρωτοτυπεί μαγειρεύοντας σάλτσα για ζυμαρικά στον φούρνο και μας φτιάχνει ματσάτα με φιλετάκια και ψητές ντομάτες στο χαρτί. Προτείνει την γρήγορη και εύκολη αλμυρή λιχουδιά της εβδομάδας ψήνοντας αφράτα αλμυρά μάφινς με μπέικον και τυριά. Σειρά έχει το μάθημα μαγειρικής: Μαθαίνουμε βήμα – βήμα πώς να ψήνουμε  σωστά ένα μοσχαρίσιο T-Bone και πως φτιάχνεται η απόλυτη συνοδευτική σάλτσα με ουίσκι, με τα πιο μεθυστικά αρώματα.

Το γλυκό αυτής της Κυριακής μας ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου: Cupcakes με τρία είδη γάλακτος και λευκή σοκολάτα, το πιο παραδοσιακό αργεντίνικο γλυκό, ολοκληρώνει ένα μοναδικό μενού με τις πιο δυνατές γεύσεις.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

prevep

...

  • photo in link
    12/10/2014
  • photo in link
    19/10/2014
  • photo in link
    26/10/2014
  • photo in link
    2/11/2014
  • photo in link
    9/11/2014
  • photo in link
    16/11/2014
  • photo in link
    23/11/2014

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

driskas

Βαγγέλης Δρίσκας  Chef – Culinary expert
"Ο chef - culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα.DSL 0699


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006). Η εταιρεία του d.t.k. δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας με σεμινάρια μαγειρικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. 

 

Το τελευταίο του βιβλίο «Αυτή είναι η κουζίνα μου» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2013 με 380 συνταγές για μια ζωή και απέσπασε στο Πεκίνο το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο στα Gour­mand World Cook­book Awards 2014, στην κατηγορία “Best TV Cookbook-Europe”. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009.Το πρώτο του βιβλίο, «Κάθε Μέρα Σεφ», του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο «The Ulti­mate Greek Cookbook», καθώς και τo δεύτερο, «Αρωματική Κουζίνα», απέσπασαν τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cook­book, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gour­mand World Cook­book Awards 2003 και 2004 αντίστοιχα. Το Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα», με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συ­­ντα­γές. Το βιβλίο απέσπασε δύο διακρίσεις στο διαγωνισμό Gour­mand World Cook­book Awards 2006, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών» και «Καλύτερη Φωτογράφιση Βιβλίου Μαγειρικής. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards."


 


       image001    
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
image002

   kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
LOGO2 logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
baxar  NESPRESSO BROWN CMYK MiskoCompanyLogo

isostevia

 

rigatos logo final logo LOGO NEFF W CLAIM Converted
4 peDeliko PILONAS1-2 MPOUMPAS NEW 1v