4η Χρονιά

Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Με μια αστείρευτη έμπνευση από τη φύση, μια λατρεία στην ποιοτική μαγειρική και μια διάθεση απόλυτης μετάδοσης των γνώσεών του ο Βαγγέλης Δρίσκας - ο  chef που εμπιστεύεται το μαγειρικό κοινό, μας προσκαλεί κάθε Κυριακή σε ένα διαφορετικό τραπέζι. 

Ακολουθήστε τον στα μοναδικά ταξίδια του στον κόσμο της γεύσης- εκεί που με γνώση και φαντασία δημιουργείς γευστικά αριστουργήματα, και ανακαλύψτε την αληθινή νοστιμιά της φύσης!

nextep

ΣΚΑΙ

"Γεύσεις στη φύση" την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 14.00

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας.

Στο 11ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει το μενού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πιάτα που έχουν ευρηματικούς συνδυασμούς στα υλικά, συναρπαστικές γεύσεις και το κυριότερο μαγειρεύονται εύκολα χωρίς μυστικά. Αυτά άλλωστε τα αποκαλύπτει και τα μοιράζεται μαζί μας σε κάθε επεισόδιο.

Το μαγείρεμα ξεκινά με αφράτες πεντανόστιμες πατατοκροκέτες με προσούτο, με τραγανή επικάλυψη και μία πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά. Η σαλάτα που ακολουθεί είναι «ντυμένη» στα κόκκινα. Παντζάρια με αρωματικό ντρέσσινγκ από βαλσαμικό ξίδι και μαρμελάδα φρούτων του δάσους μαζί με δροσερό και αρωματικό γιαούρτι και καραμελωμένο μπέικον, συνθέτουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη σαλάτα.

Το γεμιστό κοτόπουλο με κάστανα, φρούτα και ξηρούς καρπούς είναι ο πρωταγωνιστής του γιορτινού τραπεζιού. Με αναλυτικές οδηγίες σε κάθε βήμα, η προετοιμασία και το μαγείρεμα του γίνεται παιχνίδι. Όσο για το αποτέλεσμα; ο Βαγγέλης υπόσχεται πως θα είναι το νοστιμότερο κοτόπουλο που θα έχετε μαγειρέψει ποτέ.

Το μενού κλείνει με τον σοκολατένιο κορμό τζιαντούγια, αρωματισμένο με καφέ.   Όπως όλα τα γλυκά που φτιάχνει ο Βαγγέλης, ο σοκολατένιος αυτός κορμός φτιάχνεται στο λεπτό, έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα απίθανο γευστικό συνδυασμό σοκολάτας με  φουντούκια, κάστανα και καφέ και φυσικά, κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το πιο ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι μαζί με τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

prevep

...

  • photo in link
    12/10/2014
  • photo in link
    19/10/2014
  • photo in link
    26/10/2014
  • photo in link
    2/11/2014
  • photo in link
    9/11/2014
  • photo in link
    16/11/2014
  • photo in link
    23/11/2014
  • photo in link
    30/11/2014
  • photo in link
    7/12/2014
  • photo in link
    14/12/2014

Γεύσεις στη φύση - Βαγγέλης Δρίσκας

 


       image001    
papadimitriou logo NEW LOGO SANITAS GLOW
image002

   kitchen-parousiasi

 

  

 

driskas ban

cookshop logo

 LOGO BARBASTATHIS
LOGO2 logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe 2012
baxar  NESPRESSO BROWN CMYK MiskoCompanyLogo
 logo xorio

isostevia

 

rigatos logo final logo LOGO NEFF W CLAIM Converted
4 peDeliko PILONAS1-2 MPOUMPAS NEW 1v